SWEET!

I onsdags var vi på barnens djungel! Vilket häftigt ställe! Madrasser och färger överallt, en stor hoppborg,och en hemsk labyrint med rutschkanor och dryga trappor! Tungt att kånka på Liam i knähöjd, men man är ju vältränad!! Hahha,not! Fick både en handled ur led, typ, samt nackspärr på kvällen! Men vad gör man inte! =)
Det var riktigt mysigt faktiskt, Liam hade jättekul och hoppa och kröp som en tok,han ställde sig upp oxå, helt raka ben hade han men precis när jag upptäckte detta och greppa kameran då ramla han ihop!!
Igår skulle jag ha badat men som att nackspärren inte blivit nå bättre avstod jag och var hemma och var allmänt handikappad ist! =)
Fick en grym överraskning på posten,bad min chef ge mig pengar för mina sparade sem dagar och aldrig hade jag räknat med den summa jag fick! Galet sweet! =D Ska shoppa galet med kläder,mest till mig för en gångs skull! Sen boka till tattoo! Har äntligen kommit på var och hur jag ska göra den! =) SWEEEEEEET!
idag har jag och korven varit på mammas jobb och hälsat på,alla var jättenyfikna på Liam och pratade och kände och klämde på han! Mamma jobbar med förståndshandikappade människor så det var verkligen en upplevelse både för dom och för oss att träffas!
Liam var helnöjd,massor med uppmärksamhet ju! =)
Fick lunch där och sen åkte vi hem,Natta och Cissi med barn kom upp på fika, nu har Nattas son fått ett bestämt namn! =)
Sen bjöd C på tacos! Mumsigt värre!

Ikväll ska vi betala alla räkningar,skööönt!!!
Puss puss!



23feb

För en gångs skull längtar jag tills vi ska betala räkningar. Vi ska nämligen betala av de avbetalningar vi har, små skit som haléns och hm,bilbarnstol,uppslagsverk m.m. Ska bli jätteskönt att slippa dessa och vi får ju mer pengar över oxå =)
Man är ju inte direkt rik när man är mamma ledig!

Idag har jag och Liam fikat på Brödboden med Cissi och Mathilda,senare kom Sis ner, Seb sov i vagnen så klart =(
Efter det gick vi in och handla lite på Willys och sen åkte vi hem hit allihop,dom var bara på snabbvisit då dom åkte vidare till Natta,kunde inte följa med för dom har hundar och jag är allergisk, deras lilla "nykläckta" son är såååå fin! Grattis!
Rasmus tog med Liam ut på en liten promenad,kom ju plötsligt på att när vi var och badade förra torsdagen så glömde vi en leksak och jag blev helt förstörd, men jag ringde upp dit och jag hade sån tur för att den låg där!!! Under tiden dom var borta dammsög jag lite och torka av golven! Så nu är det fräscht och rent!

Igår fick vi gamla vagnen såld! Fick 6 samtal och 1 mejl, den var eftertraktad. La ut annonsen som ett paketpris så det var ju mkt för pengarna! Skönt att bli av med den,blev aningen trångt med två vagnar i vår lilla hall!!

Nu ska jag dricka kaffe, sen ska Rasmus åka och jobba sista natten för Swebus, sen får framtiden bestämma vad som händer framöver!

Puss på er!


Älskar er killar!




Lill Norup är lika glupsk som far sin!

UTTRÅKAD =)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? ELIN
2. Ett ord på fyra bokstäver: EKAN
3. Flicknamn:ELSA
4. Pojknamn: ELVIS
5. Yrke: ENTREPRENÖR
6. Färg:  ELDRÖD
 7. Klädesplagg:  ECCO SKOR
8. Mat: EFTERRÄTT
9. Sak i badrummet:  ELUTTAG
10. Plats/stad:  ENKÖPING
11. En orsak att vara sen:  EXTRA TRÖTT
12. Något man skriker: EINAR!!
13. Film: EMIL I LÖNNEBERGA
14. Något man dricker:  EN DRINK
15. Band:  EAST 17
16. Djur:  ELEFANT
17. Gatunamn:  EKILLAGÅRDSVÄG
18. Bil: ELBIL
19. Sång: EVERYTIME WE TOUCH
20. Aktivitet med mer än en deltagare:  EN LEK

19feb

Men vilket jäkla liv det blev helt plötsligt!
Neeeej,jag är inte en fullkomlig idiot som sitter och kommenterar folks bloggar dagarna i ända!!!
Och nej jag är inte den där jävla Ella! *ARG*

Idag har vi varit på BVC,kollade vikt och längd och sånt,allt var bra,han har inte gått upp så mkt,men han rör ju på sig mer nu! Kryper för fullt!! =)
Fick en tid hos en ortoptist,svårt ord, men där ska vi kolla om det behövs göra något åt Liams skelning,han skelar ju inte mkt utan bara lite när han är trött, men lika bra att kolla upp det.

Sen kom vi hem och åt lunch,sen gick jag och mina killar upp till simhallen och badade! Åhh det var så mysigt,han var lite av i början men sen plaska han på ordentligt! =) Måste göras om!!

Cissi var här en stund, vi käkade popcorn och badade Liam.
Trodde han skulle vara trött som en gnu och sova hela natten,för han har sovit en timme osammanhängande under hela dagen! Men han har vaknat för tredje gången nu och vi la han vid sju så det ska bli intressant att se hur natten blir!

Jaja,ska äta en apelsin nu, har brist på vitamin i kroppen känner jag!
Puss puss!



16feb o9

Hej!
Hade ingen otur fredagen den 13e =) Gick och var nojig hela dagen över att något skulle hända löjlig som jag är! =0)
I lördags morse blev jag överraskat glad då det stod en jättefin bukett rosor på tvättmaskinen! Tack älskling! ♥
På dagen var vi på lunch i väsby och träffa alla från Rasmus släkt,en årlig tradition,har inte riktigt lärt mig att äta denna berömda soppa men jag äter den iaf!
Igår var vi i uppsala och hitta jordens snyggaste och skönaste soffa! En sån där med divan!
Så vi slog till och nu väntar vi på att det ska bli slutet på mars början på april för då kommer den!!
Vi köpte även skitsnygga svarta tapeter, vi ska göra en fondvägg på tv väggen! Kommer bli fräscht med nya tvn där =)
Äntligen nya möbler,så lycklig!

Ska skänka dom gamla sofforna till Ida och Ali tänkte vi,dom kommer göra sig snygga i deras nya lägenhet!!
Idag jobbar Rasmus dag så det har bara varit jag och Liam idag..
Vi har promenerat till områdeskontoret men sjävklart hade dom inte öppet då jag var där! *arg*
Sen gick vi runt i valsta, var ute i över 1 timme. Riktigt skönt,men kallt om fingrarna!
I övrigt har jag tvättat och bytt sängkläder och bara plockat... Ska väl sätta igång med middagen så småningom också.
Det blir kycklingkebab! Mumsigt!

Liam kryper för fullt och jag har inte en lugn stund, fast det hade jag inte innan heller men nu är det mer spring!! =)
Han har börjat lite smått mer och mer att ställa sig upp mot mina ben,möbler etc.

STORA KILLEN,VI ÄLSKAR DIG SÅÅÅ!!


Morfar och mormor har införskaffat denna tröja,Liam är ett stort fan av The Rolling Stones! *haha*



Skänker en tanke till Nathalie,lycka till gumman!!



..

-Menade Ocean´s twelve!!

Brad Pitt
is the hunk of my life!!

Fy f*n för magsjuka!!

Usch vilken jävla upplevelse jag varit med om!
Vi skulle ju ha åkt på wheels kryssningen i torsdags kväll,men jag klev aldrig på den båten!
Allt börja skit bra, vi hade skitkul på terminalen i väntan på båten. Sen helt plötsligt svimmar jag! Inte en gång utan fem!! Inom loppet av 40min cirka! Hel skumt,spydde som en gris och sista gången jag tuppa av spydde jag när jag var avsvimmad! En jättesnäll gubbe ringde ambulans för jag låg och skaka och var helt blå och blek i ansiktet, men dom ville inte komma för jag hade blivit kontaktbar och hade inte ont nånstans,nee tack för den! Så Cissi och jag (vi kom fram till att Rasmus skulle ha roligare på båten än Cissi så han stannade kvar)tog taxi in till Danderyds akut och fick komma in på en gång,som tur var spydde jag inte i bilen. Läkarna tog EKG och kolla puls och blodtryck och allt. Hitta inget fel utan fick höra "du har kräksjukan" blääää,fy fan! Dom var ju bara tvungna och fråga om vi hade tagit droger!!Spydde som faan den kvällen, jag och Cissi kom hem till mig runt två på natten,(efter att ha tjatat på att få åka hem) som tur var svimmade jag inte eller fick upp nåt så jag fick sova hela natten.. Prata med Rasmus via mess och fick reda på att han oxå blivit dålig,så han låg i hytten hela natten och spydde! Kul!! Men han kvickna till under dagen och fick se Go getters och kunde shoppa lite cigg och sånt!! Perfekt =) Lill killen var ju hemma hos mormor och morfar och han blev också dålig,hade spytt två gånger under natten men inget mer,bara lös i magen! Så han dricker bara majsvälling och vätske ersättning och äter lite blåbärspuré då och då. FYY FAAAAN VAD HEMSKT MED MAGSJUKA!!

Alltså jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv faktiskt, det var så hemskt att inte känna någon kontroll alls över sig själv och sen bara vakna till och se en massa människor omkring sig och känna att alla drar i en. Cissi var en ängel för hon lyckades få tag i mitt huvud hela tiden så jag har inga sår eller nåt,bara ett blåmärke inuti på höften som gör svinont!!
Tack Cissi för allt,du är en underbar vän, älskar dig ♥

Och sen självklart TACK till alla andra som var med!!! ♥ ♥
Ni hjälpte mig mer än väl!!

Ska se Braveheart nu,puss puss!


RSS 2.0