Stolt!

Måste få skryta och berätta att Liam tog krypsteg idag!! Två eller tre krypsteg efter katterna tog han, men sen var det som att han kom på sig själv och satte sig upp på rumpan istället, sen dess har det inte hänt något mer!

Igår eller om det var i förrgår satte han upp båda händerna på vår baslåda och ställde sig på knäna, såg precis ut som att han skulle resa sig upp och gå iväg =)

♥ Helt otroligt vad snabbt du växer älskling,vi älskar dig hjärtat!! ♥





Här är Liam 10 dagar gammal!



Här är Liam 7 månader och 10 dagar gammal.


Enormt mycket kärlek till dig, du är helt fantastisk!!

Då var man brunett då =)

Varit hos mamma hela dagen idag, har tagit det relativt lugnt. Fick sega lite i ena fåtöljen innan L vakna lagom till kaffe stunden. =)
Har i stort sett följt efter min mamma hela dagen, hon har städat nämligen, undrar var jag fått min städmani ifrån? =)
Ne, men så farligt var det inte, hon hade dammsugit innan vi kom så det var bara lite plock här och där =)

Sis ringde på em, hon och J hade tråkigt och ville leka, så dom kom oxå upp, vi snacka lite skit och prata om hur kryssningen närmar sig och hur vi ska beteé oss på båten, hahah svårt att lista ut vaa? =) Mamma och pappa fick träffa lilla Sebbe oxå som charma dom rejält =) Söta Seb ♥

Vi käka där, vi fick stek. Mamma lärde mig hur man gör så nu kommer man väl göra stek i veckor framöver, haha!
Efter maten tog vi fram hårfärgen och resultatet blev bra faktiskt,är nöjd men fortfarande ovan. Så det tar väl några dagar innan man vänjer sig och börjar trivas i det lixom, ska ju klippa mig på tisd, jag ska klippa lugg och toppa allt som behövs! Shiiiaaaattt, undrar hur jag kommer se ut i lugg alltså? Tackar nån där uppe *pekar*, att det finns hårspännen säger jag bara, om det nu skulle vara så att jag ser ut som hej kom och hjälp mig!

Vagnen är ju så lättkörd så det är galet! Man får verkligen tänka sig för innan man tar och svänger för den är så lätt lixom =)

Ska ta hem träningsmaskinen från M och P oxå,har sagt det i hur många månader som helst nu men va fan,det har inte blivit av! Och vart fan ska jag ställa den? Brutal ångest och extrem panik över detta, vill träna men den passar inte i mitt hem!
Eeehhmmm,galet lame excuse!! =)

Vi ska köpa ny soffa och ny tv snart!! Plus göra fondvägg där tvn är nu, kommer bli så jäkla snyggt!! =) Lär ju lägga upp bilder på det sen, jaaaaaaaaaa =)

Stirrar på v-rumsbordet, gissa vad som står där? Joo,en skål full med popcorn *eller den är inte så full längre =)* samt en stor saftkanna. Lite oskyldigare snacks idag men ändå onyttigt!

Faaaan,vad rädd jag blir alltså! Jag hatar vårat s-rum! Tvn där inne knakar som fan,och då låter det EXAKT som att nån går där inne, lite skrajsigt när man är själv! Uscha buscha...!

Ok,bye bye dudeeeeeeeeeees ;)


Hallojsan!

Jag är så glaaad!! Vi har köpt en ny vagn till Liam! Eller till mig,hahaha =) Den är så snygg! Det blev en Quinny freestyle, den är vändbar och med fullt liggläge, så jäkla bra!! Det blev en navy blue, skita fräsch verkligen! Just det, den har bara tre hjul,så lättkörd så det är sjukt! =) Me soooo happyyy! =)=)

Saknar min lilla syster, hon är så stor och så nära att föda barn!! Shit,hon är fan snart en mamma! Sjukt! En liten bebis till i familjen!! Lycka! =)

Hitta en ritkigt fräsch soffa på Haléns idag,i tidningen. En sån där med shäslong eller hur fan det stavas, eller divan är ett annat namn för det oxå, men iaf, hitta en formad som u lixom, så båda kan ha en varsin shäslong att vila i, mm det skulle vara najs! Men grejen är, vågar man beställa från katalog lixom? Tänk så är den inte skön? Palla skicka tillbaka en skitstor soffa. Går ju inte lika snabbt som att skicka tilbaka en tröja direkt! Nee,bäst att köpa i butik,men ikea har inga jag gillar, mio är svindyra och sen kan jag inga fler?! HAhah,lyckat.. Finlandia kanske? Var ligger det ens? Hmm?

Imorrn ska jag hem till mor min och dricka morronkaffe =) Hehhe,Rasmus jobbar natt och vill sova ut imorrn,o pappa skulle inte vara hemma, så då går jag mer än gärna över till min älskade mamma och bara myser =)
Dom har köpt MASSOR med leksaker åt Liam, det är rea nere på leksaksbutiken i centrum för dom har gått i konkurs,så dom hade köpt en del, hon ringde mig efter de varit där och berättade allt dom köpt, inte får att jag kommer ihåg allt men det var bla haklappar, en telefon som du kan spela in på,gosedjur m.m. Pappa hade köpt ett stort hockeyspel oxå, haha Rasmus blev något glad när jag nämnde det.. =)
Bra att han har leksaker där att leka med,så slipper man bära med sig halva hemmet när man ska dit på middag tex. =)

På tisdag ska jag klippa mig!!! Och färga håret!!! Så glad! Hoppas det blir bra,är riktigt nervös...Om jag är nöjd över resultatet sätter jag ut en bild, så ni får märka själva helt enkelt =)

Ska röka nu, fan vad jag röker alltså, sen jag börjat igen har jag typ rökt mer än jag nånsin gjort =) Haha, måst eju ta igen för förlorad tid eller hur? =)

Kan inte sluta titta på vagnen, den står där så fint i hallen och är extremt fin bara.. =)

Jävligt många såna här =) det blev i detta inlägg såg jag!! PUSSSS =)



29jan 09

Tja!
Idag har jag och familjen varit på elgiganten och spanat in vår nya snygga lcd tv från Lg, oj så snygg!! =)
Sen åkte vi till barnens hus för att köpa ny nappflaska och nappar till vällingflaskan, samt kika efter en ny vagn, men dom hade inga vändbara vagnar och då får det vara. Har ändå hittat en skitsnygg på babyland, en Quinny freestyle heter den, har jättebra pris just nu men erbjudandet går ut den 1feb så vi får skynda oss om vi ska ha den...

Sen har vi varit på maxi också,och handlat mat. En snabb sväng in på hm oxå förresten,köpte nya snygga bodysar åt Liam, kortärmade vita med nåt litet tryck på, sju st i en frp , perfekt!  Ungen är så jäkla varm så han har bara en body och typ mjukisar hemma, sen är det bra att ha när han har en tröja över lixom :p Han blir dyngsur om han har en långärmad body och en långärmad tröja på sig, FAAAAAN VAD INTRESSANT!!!! Hhah!

Snart ska jag slå på kaffe och knapra på min iskalla chokladkaka, måste ju äta nåt hela tiden =p

Pussssssssar!


26jan

SÅÅ EXTREMT UTTRÅKAD FÖR TILLFÄLLET!!
Tur som fan att Sis är på väg upp annars hade jag väl börjat klättrat på väggarna :P
Idag har jag gjort det vanliga, städat!! Hahha, jag är fan manisk när det kommer till städning. Ragge håller fan på och bli tokig på mig. -Sätt dig ner och andas en stund gumman!! -Ja, men jag ska bara. Och så är jag på väg in i ett annat rum.
Grejen är att vi inte ens har stökigt, det finns typ inget att städa, men då plockar jag och typ sätter igång att möblera i skåpen och liknande... Galet!
Liam sover nu,han var så trött lillen.
Han är så envis så helst vill han vara upp hela dagarna men till slut pallar han inte och däckar i min famn, så gosigt =)

Snart är det dags för löning!! OOh yes please!!!! =D
Och snart är det kryssning!!
Längtar såå!

Ne,skriver mer senare kanske.
Pusssssssar!!




UNDERBARA BARN!!




Fattar inte riktigt vad han gör i lådan :p


12jan-o9

HEJSAN SVEJSAN!

Var ett tag sen jag skrev här visst.
Inte mkt har hänt heller så det kan ju vara därför.
Fick hem en klänning jag beställt från Haléns idag och den sitter som gjutet för min kropp!! Såå glad!
Ska på 50-års middag nu på lördag och klädsel är kavaj så då måste man ha klänning, eller aa kjol går oxå iofs men jag trivs bättre i klänning, den är skitsnygg!!!!! =)
Idag har jag varit ute och gått, gick runt i en timme tror jag det kan ha varit, jag och Sis var riktigt flitiga måste jag säga! =)
Ska börja kämpa varje dag tänkte vi, hur svårt kan det vara? Är ju jätteskönt att komma ut och röra på sig faktiskt!
Så imorrn kör vi vidare!=)
Liam kan sitta helt själv nu! Han är så stolt när han kan ta sina leksaker helt själv, kan även stoppa in nappen själv,men inte på nätterna minsann!! =p
Han "pratar" för fullt och ger av "jubelskrik", Helt underbart att höra! =)
Häromdagen när jag plocka ur diskmaskinen och L var i sin gåstol i hallen så lät det precis som att han sa "OJ,BLÅÅ". Hahaha =)
Kan inte förstå att han ska börja dra sig upp mot möbler och börja gå så småningom, att han ska säga sina första ord, att han ska börja på dagis. I ÅR!! Till hösten.. Herregud,var tog tiden vägen?!
Mm, man blir lite smått tårögd emellan varven! ♥

Just det, i lördags var Cissi och Pilla över och vi drack lite vin och käka ost och kex. Riktigt trevligt!!

Jag och Rasmus prata om nånting över matbordet idag under middagen, kommer inte ihåg hur fan vi kom in på det öht men det handlade iaf om pizza med curry och banan på. Hur FAAAAAAN kan man äta det? Hur FAAAAAAN kan man komma på ideén om att ens prova de två produkterna tsm??? Ne,min mage vrider sig när jag tänker på det, riktigt vdrigt enligt mig!!  *UUUAAAAHHHH*





Min snygga klänning!


Liam sitter i vår säng!


Man har bra koll här uppe på v-rums bordet!


Älskar dig mitt sumo!! ♥


That´s it for now,take care!



1jan-09

NYTT ÅR, NYA TAG!
Ska vi se vad det här året kommer med för överraskningar då ;)

Hade jättetrevligt igår, mamma och pappa bjöd oss på middag hemma hos dom.
Fick både förrät,varmrätt och efterrätt =) *mumsigt*
Sen efter Grevinnan och Betjänten gick vi över till oss, och satt här och snacksa på ost och kex och snacka minnen och skit fram till halv två ungefär, då gick dom hem och jag gick och la mig! =) Var lite trött kan jag säga!
Vi hade ju jordens utsikt från våran balkong, vi såg varenda raket som smälldes typ, riktigt fint!!
Förstå vad många tusenlappar som avfyrades =)

Rasmus jobbade igår, men han åt med oss och kom hem innan tolvslaget för att fira in det nya året med oss, mycket mysigt tycker jag =)

Har väl inga direkta nyårslöften sådär, men vi ska verkligen försöka GE FAN I SKRÄPMATEN har vi sagt!!!!
Och sen ska jag slipa lite på min kropp är det tänkt. =)

Liams tredje natt utan nattmål inatt.
Han gnällde bara lite och sen somna han om och jag fick sova fram till efter 8 imorse, gud så skönt!
Jag kommer få sova hela nätter snart! =)

Ska hälsa på jobbet nån dag här i jan, det ska bli kul att träffa alla igen och visa upp min stora kille =)

Ne, nu ska jag ut och röka i kylan.
Over ´n out.

gah!

Personligen tycker jag inte att en blogg är till för att provocera folk och deras liv, är nog heller inte ensam om att tycka detta.
Varför denna skadeglädje?
Måste få påpeka att S är den person som inte (och jävligt sällan om hon verkligen inte vet säkert) snackar skit, tar någons parti! I allt detta kaos har hon varit den som har ställt sig på sin egen sida och lyssnat på alla och ändå förstått, (till viss del) vad alla tycker och känner och vill...
Vill verkligen säga det T, och få dig att förstå att S är den person du kan lita på,hon har inte tagit någons parti!
Sen vet jag inte alls vad det handlar om nu, men om våran berömda fest så kan jag iaf yttra mig om detta.

Kan förstå såhär i efterhand att allt måste ha känts väldigt förvirrande och dizzande av mig, men som vi alla vet så var det ju faktiskt R fest, hans hela släkt var bjuden, hans vänner är mina vänner och vice cersa, jag bjöd inte er, inte heller R, vi umgås inte, inte för att vi har barn utan för att det blivit så måste jag säga. Ingen vet nog riktigt varför.Ni blev bjudna på dopet, för våran skull kom ni, tack, inte för vår "jäkla sons skull" som du så snällt uttrycker dig,
Men måste få tillägga att jag tycker det är lite konstigt och känner mig lite tom inombords när jag såhär i efterhand märkte hur lätt det var för dig att be mig dra åt helvete, att jag inte var vatten värd i dina ögon, utan att ens i frågasätta våran handling, vi som är så nära vänner som du säger. Jag har sagt till dig förr och säger det igen. Vi var inte nära vänner, någonsin, utan vänner. Det står jag för.
Tänker inte be om ursäkt för den kommer inte ursäktas, dessutom klarar jag mig nu när jag börjar se vem du egentligen är. Vill bara förklara mig. Men va fan, jag har typ ingen förklaring. Det bara blidde så helt enkelt.
Och angående C och hennes "nerknarkande kille" så tycker jag inte att du har ett skit med hennes liv att göra!
Förstår inte hur du kan yttra dig om folks liv offentligt utan att egentligen veta ett skvatt! Vad har hon gjort dig?
Du vet inte ett skit om henne och hennes handlingar i livet.
Hennes liv är jävligt bra nu, jävligt bra jämfört med hur det varit, det vet du oxå.
M är hennes nya kille, med en bakgrund som vi alla vet tydligen.
Vi bjöd M på festen för att ge honom en chans, för att C är vår vän.
Han "skötte" sig super och charma de flesta!

Sen att E ska öppna käften och leka Allan Ballan och provocera M dit han ville och tyvärr lyckades är varken C eller M fel, utan E , som har erkänt att han gjorde detta!
M var mogen nog och gick,han vet sina gränser och tacka för sig och gick.
Bra gjort tycker jag!
E vågade inte stå på sig och se han i ögonen, utan glodde ner i marken bara.
Men det jag vill komma till iaf är att om du och T blivit bjudna hade väl sjävklart era respektive oxå varit det!
Och då hade det fan inte vart nå tjaffs om att M var där eller inte!
Jag frågade faktiskt T om hon inte vill ta med sig B på dopet till och med. Så sjävlvklart hade alla fått komma!
Måste även tillägga att C vet vad vi alla tycker om M,både på gott och ont.

Skadeglädje är något jag inte förstår, bli glad och njuta av någon annans problem?
Tycker all denna sörja är sorglig rent ut sagt, att en liten tillställning kan utbrista så mkt?


ÄSLKAR MINA VÄNNER OCH KOMMER ALLTID FINNAS DÄR FÖR ER! <3

RSS 2.0