sångfågel

Jag har ont överallt, fogarna knakar, bäckenet ilar, smärta i underlivet pga svullna muskler..
Sover dåligt på nätterna, kissar och dricker vatten om vartannat.
Andfådd och hungrig i ett!
HAHA tillåt mig skratta åt mig själv! FAN vad illa det lät när jag läser allt, för så illa känns det inte! Det är ju inte allt detta samtidigt varje dag.. Typ ;)
I övrigt mår jag super bra! Är pigg och glad och känner hopp om livet nu när det bara blir ljusare och ljusare ute!
Lillebror är fortfarande namnlös btw..
NAMNFÖRSLAG MOTTAGES GÄRNA!!!

Liam snackar mer och mer för var dag som går,skitkul vissa gånger eller oftast får jag lov att säga då vi har riktiga samtal som kan pågå i flera minuter.
Även om jag är den som pratar, så är inte Liam sen på att svara och berätta.
Han har börjat sjunga i den ljusaste av stämmor också, sååå vackert =) Han pekar med pekfingret och sjunger AKTA-AKTA DIIIIIIIIIG, och även OOAAK OOAKKKK! SÖÖÖTAAAA=)
Och så svarar han NEJ på allt, men kan också svara MM eller JAA på frågor så det är ju skitkul nu när han kan berätta vad han vill bara man formulerar frågan rätt!
Han frågar okså genom att säga DEHÄÄ,som betyder vad är det här. =)
Han älskar och sitta eller stå i fönstret och titta efter katter och fåglar, så fort han ser en katt sprutar det saliv för han ska låta KSS KSSS men han blir så ivrig så han spottar mest ;)

Dagis säger att han är väldigt aktiv och har väldigt mycket för sig (med betoning på väldigt), han har alltså svårt att komma till ro vid tex lunchen, han ska pyssla massor först och kastar allt när han är klar sen.
Han vill så mycket!
Men han är världens snällaste och det är inte mycket som kan få han till tårar.
Jag älskar dig min VILDE ♥

På fredag ska jag och Liam hem till mina föräldrar och träffa dom såklart men även min syster och Ibrahim och Ali!
Åh vad glad jag är,det är så länge sen vi sågs och det ska bli kul att se kusinerna leka ihop! Ibrahim går ju för fullt nu så då kan dom ju leka ännu bättre! =)


Nu är det EFTERLYST,puzzzz

ONT det gör ont...

Jag har jätte ont i bäckenet, typ blygdbenet...
Kan knappt gå..
AJ AJ!!! =(

wweeeeeee!

Liam ska få en lillebror!
Allt såg jätte bra ut och han var en livlig rackare!
Han vinkade och sparkade med fötterna, han skrattade och visade rumpan! Vi har jätte fina kort som jag lägger upp ikväll!
Ska tillbaka i vecka 32 för ytterligare ett UL för min moderkaka låg ganska lågt så det ska vi kolla upp senare så det inte blir några komplikationer när det är dags för förlossningen!

Det är en pojke! Jag är så glad!! ♥♥

M A L T S E R S

JAG ÄTER MALTESERS!
FY FAN VAD DET ÄR GOTT!
NÄSTINTILL DÖDLIGT GOTT!
JAG ÖVERDRIVER BARA LITE NÄR JAG SÄGER ATT JAG LÅTER MMM EFTER VARJE CHOKLADKULA SOM SMÄLTER I MUNNEN..!


Nu ska jag söka jobb åt min far igen, fan finns det ingen som vill ha en gubbe med mkt erfarenhet eller?! Han kan fan allt.. ♥

-jag lär ju skvallra ,hihi!

Blää vad illa jag mår!

Nu har kräksjukan invaderat på jobbet och det är väl bara en tidsfråga innan det är min tur. Jag mår riktigt illa just nu och känner hur det vänder sig i magen när jag tänker på mat. BLÄ!

Idag var min kollega på RUL,hon var så exalterad och glad innan hon åkte och hon skröt verkligen om att hon skulle ta reda på könet, stackarn kommer tillbaka någon timma senare och skriker: HON SÅG INTE VAD DET VAR! Hon var glad ändå för allt såg jätte bra ut men jag led verkligen med henne när hon så förtvivlat uttryckte sig från hjärtat att BM inte vågade säga vad det var. Jag vill ju oxå veta vad det är,tänk om det blir så för mig med? Det finns ju ingen garanti!

Nej,nu ska jag fortsätta med min nya hobby, leta syskonvagnar på blocket =)

RSS 2.0