15e september

Idag var det exakt ett år sen och tre månader Liam föddes! Vart tog tiden vägen?
Grattis älskling♥

Idag har vi varit hemma från skola/jobb oxå,han mår mkt bättre så imorrn är vi tillbaka på spåret!
Förmiddagen har vi spenderat hos Ida och Ibrahim,vi fjolla oss som vanligt och kusinerna lekte så sött,mestadels iaf. Liam ville väldigt gärna knacka på Ibbes huvud,en gång skulle han tom kliva på honom tyckte han! Tur att hans mamma och moster har ögon i nacken! Han var så söt vid ett tillfälle när han puttade på sin lilla kusin i gåstolen så han kom framåt. Tänk nästa sommar vilken nytta dom kommer ha av varann,då är det mer förstående kommunikation och lek som gäller,då får Liam lära Ibbe allt man för göra och inte göra! Massor av bus väntar oss har jag en känsla av! Hihi,längtar!

Två killar var här nu på em och kollade in våran lägenhet,dom älskade den så dom skulle tacka ja! JAAA! Och det bästa av allt är att ingen av dom är boende i sigtunahem i dagens läge så för dom är det bara att flytta in! Jaaa,vi slipper dubbelhyran*2!!!! SÅ jävla glad!!!!
Imorrn ska vi till huset och välja tapet i vårat sovrum och ta reda på när dom flyttar,så snart är det dags att dra förhoppningsvis. Skulle vara så skönt om den står tom från helgen så man kan börja flytta i lugn o ro lixom,hinna packa upp där och sen åka och hämta nästa lass osv. NAJS!

Tänker på morsan och farsan som är turkar just nu! Jävla as som sitter och dricker margaritas på beachen och bara njuter av den VARMA SOLEN,fan här hemma är det ju svinkallt och pingvinerna är på intåg! BURRAR så jävla hårt på mornarna när man MÅSTE upp men bara vill gosa ner sig i sitt varma duntäcke och låta drömmarnas land ta över igen! MEN NEJ,jag är inte bitter :)
Mamma och pappa: Ni är värda det!! ♥

Ne,nu ska jag duscha sen dö i soffan!
PUZZ

Kommentarer

Tyck till här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0