aaalluuuu?

Jag har precis smällt i mig två smörgåsar med kaviar och leverpastej på och druckit en varm kopp söderte i min fina Kitty mugg! NAJJS!
Var lite frusen men efter en dusch och det ovan så är jag varm istället och strumporna har åkt av! =)
Idag var det jobb på listan som vanligt en vardag, jag hade mer ångest än vad jag behövt för denna måndag. Man blir ju lite "av" av att vara hemma i några dagar men det gick bra som sagt!
Kom hem strax innan fem och slog mig ner vid matbordet och åt köttbullar, korv och makaroner som Rasmus lagat.
Det gick i, är så less på just pasta och korv, pasta och köttbullar. FAN man är så låst på ideér när det gäller vardagsmat, det är ju inte direkt så jag ställer mig och lagar lasagne kl 5 på kvällen efter en lååång arbetsdag! Och den enda mat som Rasmus kan och vill laga är just det. Nej,han kan mer men han tror inte det! Han lagar mat ganska så ofta men jag ser oftast till att göra matlådor som bara är att värma på snabbt, eller färdig mat, typ sån där köttfärssås i burk och PASTA =) Sånt ser jag till att köpa hem åt han så det inte ska vara så svår lagat! =) Liam äter så det sprutar ut öronen på han så jag tänkter inte klaga! =)
AJA nu ska jag fixa en grej åt Rasmus sen ska jag läsa vidare på min grymt spännande bok, SÅLD heter den och den handlar om något så hemskt som HUMAN TRAFFICKING. Baserad på en sann händelse dessutom.
Imorrn kommer Pilla förbi med en massa massa kläder till Liam och sen ska vi äta popcorn och se på DH =)
Sov gott min vän, puss!

Kommentarer

Tyck till här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0