Grattis mamma!!

Idag är det din dag mamma!
Tråkigt nog(för mig) är du inte hemma så jag kan ge dig en bamsekram men du vet att jag tänker på dig mamma!
WOW,50 år morsan..
Du är bäst. En bättre mamma kan man inte ha!

ÄLSKAR DIG MAMMA!

kvack kvack

Jag fryser så jävla mycket om mina fötter!! Dom är verkligen iskalla!! =(
Idag fick jag glada nyheter! Desperate Housewives börjar den 6 okt!! JAAAAA,tack Cissi för infot :)

Har inge mer och skriva,ska röka nu och sen se på Anna Ankas kvackande om svenska tjejer som legat sig till berömmelse! *suck*

Nej,en grej till. Idag på tåget hem höll jag på och bli skogstokig! Satt mitt emot en tjej som inte gjorde annat än och glodde på mig! Hon försökte inte glo diskret heller utan hon verkligen rå stirrade! Jag känner direkt när någon iakttar mig och blev så förbannad att de slutade med att vi hade en makt tävling. Jag psykade henne från Norrviken till Väsby och YEES jag vann!! Ångrar inte att jag tillade: VA GLO RU PÅÅÅ?? Hahaha,äkta fjortis.. Men hon var en sån så jag blev förvånad över att jag inte fick höra någon spydig kommentar!
Måste tillägga att jag hade mina solbrillor på mig (som alltid) och jag tror inte riktigt att hon kopplade att jag glodde tillbaka först men sen jävlar vad röd hon blev i ansiktet.
Okej om man får sån där stilleblick,det får väl alla? Men inte i någon annans ögon..?
Jajaj,PUZZ PUZZ!



Det är mycket nu=)

Har packat hela eftermiddagen.Fått ner mkt i lådorna och det känns så skönt!
Nu är alla hyllplan tomma och det är bara allt stort kvar nu,alltså säng och tvn m.m.=)
SKÖNT!
Liam är hos sin farmor och farfar just nu för det är verkligen inge kul för han och ha ett par helt osociala föräldrar som är helt upp i packning,så han är där och leker av sig utomhus! Skönt för han! Farmor och farfar blir så glada när det är deras tur att passa honom,oftast eller alltid är det mina föräldrar annars! ♥
Igår var vi i Väsby och firade Liams oldefar (gammelfarfar) som fyllde år(ingen aning om hur mkt) och det bjöds på smörgåstårta och kex och ost och fika med jordgubbstårta och jaa you name it! Mumma var det och jag ångrar att jag inte tog med mig lite smörgåstårta hem faktiskt! Hade varit gott såhär i packnings kämpandet!
Min mobil har blivit heeeelt pippad! 9an fungerar inte och inte heller tillbaka knappen som även är internet knappen....SUCKAR HÖGT!
Jag har mig själv att skylla som låter Liam leka med den!!! GAH!

Här kommer bilder från igår:





Här är oldefar och oldemors alla barnbarnsbarn=)
Fr v:Mira,Alva(på stol),Izabelle,Liam,Teodor och Anton.
Bellas storebror Leo fattas tyvärr men annars är skaran komplett =)

SÅ FIN BILD!!♥

Rasmus står i duschen nu och sen när han är klar ska han åka och hämta Liam och sen åka och köpa pizza!! MUMMA!!
Men jag vet inte vad...Kebabrulle,Calzone eller Kebabpizza???
Snacka om I-lands problem!
PUZZ PUZZ!

dirty sourcream ;)

Sourcream chips är såååå gott! *tack Cissi* ♥
Nu: DIRTY DANCING!


















älskar kärleken!! mitt liv är underbart,så lycklig just nu!! Baby,du och jag föralltid! ♥♥♥


Mammas♥

Sen första gången jag hörde den här låten har jag alltid tänkt på dig,den här låten är till dig Liam:

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


Du är mitt hjärta min älskling,ingen kan älska dig som jag gör! Du är mitt allt och utan dig klarar jag mig inte,du är din pappas skatt och vi älskar dig så förbannat mycket! Du gör mamma och pappa så stolta varje dag och du har en vilja av stål. Du är en riktig vilde och buse och driver oss till vansinne ibland,men det är av kärlek och den kärleken är oövervinnlig! Vi älskar dig älskling,glöm ALDRIG det!!





15e september

Idag var det exakt ett år sen och tre månader Liam föddes! Vart tog tiden vägen?
Grattis älskling♥

Idag har vi varit hemma från skola/jobb oxå,han mår mkt bättre så imorrn är vi tillbaka på spåret!
Förmiddagen har vi spenderat hos Ida och Ibrahim,vi fjolla oss som vanligt och kusinerna lekte så sött,mestadels iaf. Liam ville väldigt gärna knacka på Ibbes huvud,en gång skulle han tom kliva på honom tyckte han! Tur att hans mamma och moster har ögon i nacken! Han var så söt vid ett tillfälle när han puttade på sin lilla kusin i gåstolen så han kom framåt. Tänk nästa sommar vilken nytta dom kommer ha av varann,då är det mer förstående kommunikation och lek som gäller,då får Liam lära Ibbe allt man för göra och inte göra! Massor av bus väntar oss har jag en känsla av! Hihi,längtar!

Två killar var här nu på em och kollade in våran lägenhet,dom älskade den så dom skulle tacka ja! JAAA! Och det bästa av allt är att ingen av dom är boende i sigtunahem i dagens läge så för dom är det bara att flytta in! Jaaa,vi slipper dubbelhyran*2!!!! SÅ jävla glad!!!!
Imorrn ska vi till huset och välja tapet i vårat sovrum och ta reda på när dom flyttar,så snart är det dags att dra förhoppningsvis. Skulle vara så skönt om den står tom från helgen så man kan börja flytta i lugn o ro lixom,hinna packa upp där och sen åka och hämta nästa lass osv. NAJS!

Tänker på morsan och farsan som är turkar just nu! Jävla as som sitter och dricker margaritas på beachen och bara njuter av den VARMA SOLEN,fan här hemma är det ju svinkallt och pingvinerna är på intåg! BURRAR så jävla hårt på mornarna när man MÅSTE upp men bara vill gosa ner sig i sitt varma duntäcke och låta drömmarnas land ta över igen! MEN NEJ,jag är inte bitter :)
Mamma och pappa: Ni är värda det!! ♥

Ne,nu ska jag duscha sen dö i soffan!
PUZZ

VAB

Hemma idag med Liam,han är lite sliten om man säger så. Hela helgen har bestått av feber och hosta och rinnande näsa! Ingen feber idag och hostan har blivit mycket bättre! SKÖNT! Får se nu under efter middagen hur han mår,kanske blir jobb/dagis imorrn!
Nu på fm har jag varit med Cissi och vi var nere till C och handla lite och sen gick vi upp hit och drack te och kaffe och åt upp resterna av min utsökta hallon och blåbärs paj och så fick vi oss typ en hel burk med vindruvor oxå :p Just nu ligger mina älsklingar och sover,den lilla har sovit i över två timmar nu,skönt för han! Han lär ju vara helt dyngblöt när jag tar upp för han är ganska påklädd...?
Det ska dammsugas och moppas idag,vi ska till eurostop och handla lite oxå! Passa på när man är ledig!
Idag kommer min älskade lillasyster hit! Dom ska bo hos mamma och pappa nu när dom är bortresta,Ali skulle jobba med destination Märsta så då passar dom på och tar tillfället i akt att bosätta sig i Märsta under tiden :p
Ikväll ska vi bjuda på middag,funderar på lasagne *mumma*.
SES,puzz!

Mitt charmtroll!! ♥
Charmtroll

måndag idag igen...

Jahapp,måndagen har snart passerat.
Dagen har gått fort faktiskt,vi hade möte på kvällen och det gick smärtfritt och vi fick mkt gjort,jag målade lite och hade färg på både fingrar,armar och byxor*suckar* när jag var klar men kul var det!! =)
Liam har alltså varit på dagis idag som att jag har jobbat,det hade gått jättebra vid lämning,inga tårar eller snyftningar alls och dagen överlag hade också gått bra,han är så duktig min lilla sol stråle!!
Hostan har blivit jättemkt bättre och jag ger bara medicinen två ggr om dagen nu,imorrn blir förhoppningsvis sista dagen..!
I helgen som varit har vi inte gjort ett jota,Lam blev ju sjuk och jag blev sjuk och Rasmus passade på att fortsätta vara lite sjuk,hahah!
Nej,men det har varit lugnt,i lördags var vi upp till maxi snabbt och handla lite,Liam fick åka i en sån där vagn med en bil där fram som man kan sitta i och han tyckte det var skitkul,där satt han och käka korvbröd och vinka till allt och alla..=)
På sön var vi piggare och satte igång att packa,vi fick mkt gjort,allt i köket är typ nedpackat,har sparat lite tallrikar och bestick,det mest nödvändiga lixom.
Klädkammaren är påbörjad,allt ska ner i stora säckar,vinter kläder och dylikt. sen ska jag gå lös på linneskåpet samt packa ner alla handdukar,mycket som kan göras men som inte syns..! SKÖNT!!
Den 15e ska lägenheten vi flyttar in ha besiktning och då får vi reda på när vi kan flytta in,förhoppningsvis redan den helgen,mellan den 18e och 20e. Shit pomm fritt det är ju snart för tusan!!
Flytthjälp? Ja tack!! Ring mig för vidare info :)

Nej,jag är helt slut. Sängen ropar nu men först: En ciggarett!! =)

Natti natti,puzz puzz

snoris-elin

seg kväll,är helt slut...
behöver vila upp mig nu i lugn o ro.
liam har varit jätte hängig idag och bara velat vara hos mig,pappa funkar i nödläge men han står hellre och rycker mig i byxbena än o går till pappa för lite mys.
inte lätt och vara liten när man inte kan berätta vad man menar...:(
nu sover han iaf,har sovit sen kl 7 ungefär,han somnade i pappas famn konstigt nog:)
jag ligger här i soffan och bara väntar på att han ska vakna...jobbigt när jag inte kan slappna av,jag är helt slut och verkligen hängig.känner det nu när man ligger ner för typ första gången idag =)

nu ska ja äta vidare på det sista på min kexchoklad!! :)


men jag tycker inte deras slogan stämmer riktigt..
go å gla kexchoklad...
har ni sett reklamen där en man faller bakåt från en parkbänk och får kaffe på hela sin vita skjorta men han bara skrattar åt det? det e ju för att han har en kexchoklad att trösta sig med..=)
vet inte riktigt om det skulle bita på mig ;)

ha en trevlig kväll,puzz puzz!

fredag idag :)

försöker lägga upp en ny profil bild men det vill sig inte riktigt?

liam mår bättre idag,fortfarande snorig,men han hostar inte lika mkt och illa längre. SKÖNT för han!
han är fortfarande så där underbart mysig och gosig och han har sovit inne hos mig hela natten, eller sovit och sovit, jag har nog sovit mer än han! =) vaknade flera ggr av att han var nere vid mina fötter och rullade runt i täcket och bara myste och ville busa.. neeeeej,liam mamma vill sova nu! =)
idag ska jag adressändra. har sagt det några dagar nu men idag ska jag göra det!
liam sover nu som att han behagade vakna strax innan halv sex och ville ha välling! =)
jag är trött men när han väl sover och jag kan sova så kan jag inte,jag har inte ro i kroppen trots att jag själv inte är helt hundra och näsan är helt täppt! jajajaaa,här kommer lite bilder på sjuklingen:


rejsar hos farfar o farmor!

försöker fånga såpbubblor

lyckas!

jaaa,en bloja på huvet :)

finklädd älskling på kräftskiva hos farmor o farfar!

trött älskling ska till dagis

sjukling myser med pappa!

tröttmössa

mammas cooling

trött och hängig!

älskar dig!!!




min älskling e sjuk!
febrig,hostig,snorig,och mammig :)
älskar dig mulle!!!!♥

RSS 2.0