OVE! =)

Hej där!
Måste börja detta inlägg med att säga: JAG saknar dig min ÄLSKADE lillasyster! Tycker det är jätte tråkigt att ni inte kommer i helgen och hälsar på! =( Men jag förstår varför till fullo och vi kanske kan ta det helgen därefter som vi sa? Hoppas det verkligen! PUSS på er, ÄLSKAR dig syrran! ♥

Idag:
Har jag sovit till klockan halv nio ungefär,hämtade Liam innan kl 12 igår och han sov i min säng hela natten, han har nog ont någonstans för han vaknade X antal ggr och grät och var arg, lillfiiiiis! =(
Vällingen serverades runt halv sex och sen somnade han om! SKÖNT! Jag vaknade till innan han och då möts jag av en unge som ligger med fötterna vid mitt huvud och hans huvud låg nere vid mina knän! Hahha,jag som försökte krama om honom, det gick inte så bra! =)
Senare på fm kom Sis och Seb förbi och lekte, Liam är ELAK som drar Seb i håret och dessutom försöker bitas! MORR! Inte bra alls!
Lunchen var uppskattad och åts upp av två galna ungar och deras mammor =)
Efter lunchen var det sovdags och vi packade ner våra barn i respektive vagn och begav oss ut på en 1½ timmes lång promenad runt Munkholmen. Det var kallt till en början men vi fick upp farten och båda två höll på att svettas ihjäl om fötterna! =) Måste säga att jag inte direkt är imponerad av husen där i munkholmen, hade fått för mig att det skulle vara värsting husen där men icke! Visst fanns det snygga hus men det var sällsynt!
Vi stötte på en hage oxå! Inte vilken hage som helst utan en hage med bisonoxar i! Tre stora lurvar med luggen för ögonen, skitsöta tyckte Sis, jag var tvungen och mobba den som stod ensam och vi döpte honom till Ove! HAHA! =)

Senare på EM åkte vi till Väsby C snabbt och köpte ett par vinterkängor till Liam, det blev ett par sååå ursnygga Viking kängor! Goretex, alltså helt vattentäta och vindtäta. Gjorda för en svensk cp vinter med andra ord! Me like och jag är jättenöjd!
Vi "råkade" stanna i stora väsby på hemvägen och äta på Mcdonalds, MMM BIG MAC! =)

Nu håller på jag på att kissa ner mig och är grymt röksugen!
Snart desperata hemmafruar=)
PUZZAR

vab idag

Har varit hemma från jobb och dagis idag. Liam har fortfarande diarré och är lite hängig, inte feber hängig utan bara hängig, mammig kan vi säga =)
Vi är hemma imorrn oxå så jag kan lämna på dagis sen med gott samvete om att han inte smittar.
Han ska ju palla med dagis oxå,inte bara kasta in han där för att han är frisk, det är ju helt annat på dagis som han ska ORKA med! Även om han är frisk så kan han ju fortfarande vara seg och trött lixom. Jag har så mkt att säga om föräldrar som gör just så! Och om dom som chansar och lämnar på dagis så man får ringa hem till dom FÖR DOM ÄR HEMMA OCH LEVER PÅ A-KASSA ELLER DYLIKT OCH BARA LIGGER I SOFFAN ELLER SÄNGEN OCH BAKAR FLER UNGAR!!!!!!! och säga du ditt barn har feber eller hosta eller VATTKOPPOR som dom inte hade en ANING om!! MORRAR så jävla högt åt dom! Tänker inte skriva ner min aggresion mer nu men USCH för dom respektlösa och egoistiska människorna!!!!

*lugnar ner mig*


Idag har jag och Liam varit i märsta och träffat Sis och sötis Seb och lunchat/fikat, sen gick vi med dom hem och ungarna fick leka av sig och jag och Sis drack te och bara snackade. Vi har ju inte träffats på ett BRA tag nu, man har ju aldrig tid nu när man börjat jobba! Men det var riktigt trevligt och vi ska göra om det imorrn! Då kommer dom hit och leker, just det, Sis? Jag har lunchen kirrad till kidsen imorrn så du vet!!! =)

Till middag åt vi spaghetti och köttfärssås och det var så gott! Mina killar älskar det och jag älskar att se dom äta! HAHA!

Nu ska jag nog göra mig en skål med glass och mysa ner mig i soffan med Rasmus innan han åker till jobbet!
Ha en mysig kväll,kramis!

tjingelin

idag har varit en bra dag, liam är på fötter och är nätt och jämt sig själv igen, han tar igen för förlorad tid och klättrar på väggarna! vi badade tillsammans han och jag för dryga timmen sen, andra gången vi gör det och det var ännu mysigare den här gången, är så glad över vårat badkar! =)
NU äntligen sover vilden i vagnen i hallen för han vägrade sova ute, jag kämpade säkert i en halvtimme sen gav jag upp för mina tår blev blå! då gick vi in och åt lite, eller jag åt, han skvätte mest runt yoghurten men han knapra på några cornflakes och drack päronjuice. tror han har ont i antingen munnen eller halsen för helt plötsligt blir han ledsen och arg och det händer oftast då det är mat i munnen.. lilla fisen.=( 
igår hade han ju 40.1 i feber som jag sa men nu är det ingen fara, han är lite varm men jag har inte tempat honom och jag har inte gett honom någon alvedon, tänkte att kroppen ska få kämpa lite! men jag tippar på att tempen ligger runt 38 med tanke på att han knappt är varm och för att han nästan är sig själv.
vädret är jättefint och vill ut, har planer på att gå ut och leka sen när han vaknar. =)

nu vill jag bara sega i soffan för mig själv, rasmus är ivåg och fixar det sista på vikinga sen är det goodbye forever!
sköt om er därute, kram!

frosseri

lillpysen sover sött däruppe och jag och rasmus ligger i soffan och gottar i oss jordnötter chips och ostbågar med fanta. gott som fan men nu håller jag på att spricka! ser på singing bee celeb och det är lite kul tycker jag, många låtar som inte kan =)
liam fick jättehög feber, tempen visade 40.1 och jag blev lite skraj.. jag ringde vårdguiden och dom sa att om det stiger till 40.5 så ska man åka in men som tur var sjönk tempen ordentligt efter en alvedon och lite sömn, han kvickna till bra och fick i sig mammas goda mat och massor av vindruvor =)
får se hur det blir inatt men just nu tänker jag bara njuta i soffan med min stora älskling!

nu ska jag frossa vidare, ha en mysig kväll! PUZZ

mys med sjuker

vet att det är många som läser min blogg men kan inte sluta bli förbannad över att ingen kommenterar...?!

magsjukan är här för att stanna,liam har kräkts till och från sen igår men det ser ut att vara bättre idag,jag vågar inte säga något ännu, han fick behålla en hel flaska välling iaf så det är skönt, han har fått en alvedon och nu är han uppe och springer. sååå skönt att se!

ikväll tänkte jag laga till en smarrig wok med fläskfile och ris och sötsur sås. mmmm!
om inte jag oxå blir dålig dvs,känner mig skum i magen...?

Ha en bra dag i regnet, PUZZ

vattkoppor?

jag har klippt mig förresten! gjorde det igår efter jobbet. så nu har jag lugg och så klippte hon upp topparna bra mycket. saknar mitt långa hår faktiskt,när jag hade utsläppt täcktes brösten,så långt hade jag! nu räcker det till axlarna knappt.. aja det behövdes,mina toppar var grymt slitna och torra! nu känner jag mig fräsch i håret! på sön ska jag färga håret hoppas jag!

nu drog karln till jobbet och jag sneglar på simpsons=)

jag tror liam har vattkoppor!? helt plötsligt fick han 39.3 i feber runt middagstid ungefär och sen när han badade upptäckte jag två ganska stora röda prickar med en vit prick i lixom,en på armen och en på benet.. tiden får utvisa vad det är men jag kan inte mer än att hoppas på att det är det! skönt att få det överstökat lixom! är lite nervös för hur natten kommer bli,antingen sover han som en gris igenom hela natten eller så blir det en jobbig natt.. men men,han har sovit inne hos mig i jag vet inte hur många nätter. hur myyyysigt som helst och jag börjar vänja mig vid att alltid ha nån bredvid mig nu. så jag vaknar väl inatt av att det är tomt kanske,om han nu mot ALL förmodan skulle sova själv igenom hela natten. ♥

till middag åt jag och rasmus en skit god kebabrulle från stan här i sigtuna,mums!
till kaffet åt vi en skit god kanelbulle-längd som jag köpt i sollentuna, och nu till ingenting äter jag fruit toffees.. jag är och kommer nog alltid vara en gottegris! :P tur att rasmus älskar mig ändå =)
har fixat lite hemma,några tavlor har kommit upp och rasmus installerade tvn däruppe så nu kan man se film och så däruppe med! MYSPYS!

JUST DET,HÖLL PÅ ATT GLÖMMA! Liam ska få YTTERLIGARE en syssling! Rasmus kusin Therese är gravid och kommer få en bejbi i maj någongång! KUL,ÄNTLIGEN GUMMAN! ♥ *hoppas på en kille för Liam är yngst bland killarna* ;) "på Rasmus sida då alltså"



nu ska ja se om det finns nåt på tv som är värt att se!
ha en skön kväll! PUZZ

FUCKING FRIDAY!!! =)

äntligen fredag,har längtat som en gnu!
veckan har gått snabbt så det är skönt.
inget spec i helgen händer men vi ska fixa det sista på vikinga och sen kommer morsan och farsan över på söndan och hjälper oss att få upp den andra grinden och lampor och lite smått och gott.
jag ska sy fast namnlappar på vart enda plagg som min son äger! haha sucka!
nu har jag vilan på jobbet och sneglar ner på 14 st snarkandes och dreglandes ungar..
en ska gå hem om två min så jag ska väcka henne nu..
ha en skön helg om jag inte kommer tillbaka nå mera!
PUZZ PUZZ

im still alive

jo det är sant,är bara så att jag varken haft tid eller lust till och skriva nåt alls. skit tråkigt,jag vet.
Nu tänkte jag dela med mig av en oerhört skrämmande trailer. filmen heter PARANORMAL ACTIVITY och är filmad i samma anda som blair witch.. uuuhh scary? check this out! Jag vill se men vet inte om jag någonsin kommer våga sova själv efter jag sett den?
!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=a7ad8d8e-471a-448a-80ef-04ea7185cf9d&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1223030652028



RSS 2.0