FÖRSTA ADVENT!

godmorgon!
vill byta namn på bloggen men då måste man väl ta bort hela och skapa en ny? palla det..=(
idag är det 1a advent och jag är helt sentimental och visslar julsånger och pyntar lite till! =)
till frukosten tände jag första ljuset i advents staken och det blev en riktigt mysig stämmning!
snart,kl 11 ungefär ska vi göra oss klara och åka iväg på julmarknad här i stan! ska bli mysigt och se vad som finns i alla stånd och lyssna på alla barnen som sjunger och spelar, jag har redan bestämt mig för att köpa brända mandlar!
sen ska vi handla lite snabbt, till knäcken bla.

igår var det lugnt, vi pyntade hela dagen typ och liam hängde på och hjälpte till han med! det är jättekul att stänga av och på alla julstakar och dra av alla tomtar luvorna! men han är så duktig för oftast rättar han till det själv, helst innan mamma hinner upptäcka det! =) då ser man bara en oskyldig liten liam sittandes på golvet i godan ro. HAHA! my little angel!!



min lilla tomte! ♥

ha en bra dag, puzz!


Belgisk dröm!! =)

Just nu äter jag såna där extremt goda belgiska sjösnäckor och jag bara MÅSTE ha en till, hela tiden (A) =)
Idag har vi varit och julshoppat på RUSTA bla och hittat en hel del jul pynt! Granlinda till framsidan, en lykta, chokladen och en jättefin ljusstake! Och en och annan julklapp utöver detta! Liam fick tidiga julklappar, en jättefin affisch med Nalle Puh och Tiger och Nasse på som leker och skuttar,skit sööööt! Sen en jätte cool och jättemysig tiger matta, inte disney-tiger utan en vanlig tiger med ett jätte stort huvud, ni vet en sån där klassisk björn mattta som ligger på golvet med ett öppet jätte gap? En sån fast med en tiger och utan gap! Liam älskar den! Han går och drar i den och ligger på den och myser!
Kvällens middag var sega lövbiffar med pommes frites och kall beasås samt persilje och vitlköks smör! Bortsett från dom sega köttbitarna så var det jätte gott! Jag misslyckas alltid med lövbiff, hur snabbt jag än vänder på dom och tar bort dom från pannan så blir dom sega! Och så kallnar dom så jävla snabbt! Det är därför vi aldrig äter det men nu blev det så att vi köpte uppe på MAXI för det var bra pris! Jaja,nångång kanske jag lär mig!
Jaa just det, idag kom julkorten hem som jag beställt! Dom blev jättefina och jag är skit nöjd! Självklart föreställer dom Liam i tomteluva!! =)
Gör som jag och beställ från POSTFOTO! Jag fick tio julkort under hundringen! Fraktades på två tre dagar! Smidigt!

Nej,nu vill jag bara kramas med Rasmus innan han drar iväg och tjänar pengar!
Det ska jag också göra imorrn, planeringsdag som sagt och just nu är jag inte direkt taggad!
PUZZ!!

Rykande scones!

HEJ HEJ!
Idag har varit en lugn dag, jag och Liam har städat lite, torkat golv och tvättat och så =) Han är flitig min son för han försöker verkligen hjälpa till, även om det blir helt fel ibland och han lyckas dra ner alla kläder jag har hängt upp eller när han går precis där jag torkat så han halkar och slår sig.=( Hmm. Ja ja men som sagt han försöker ju! =)
Runt halv ett sa jag åt Liam att det var dags att väcka pappa och han klättrade upp i ilfart uppför trappan och in i sovrummet! Stannar precis vid sängkanten och säger efter att han kastat ut nappen: OOOJ! PAPPA!!!! Och sen lägger han på världens gulligaste leénde och hoppar upp i sängen och drar pappa i håret!
Det är en kärleksfull väckning det ;)
Efter gos i sängen i typ en halvtimme så gick pappsen äntligen upp och vi drack kaffe. Sen hoppade jag in i duschen och sen packade vi ner oss i bilen och drog upp till MAXI och storhandlade för 2.500! KAAAATTTTCCHHIIIING! Fast med ett negativt uttal! Men det var verkligen en storhandling, allt var slut! Och då är vi ändå inte klara, balsam och shampoo och sånt ska införskaffas oxå men det köper vi alltid på ÖoB! Får ta det imorrn,jag är hemma då med! Men på fre får han gå på dagis, han har inte varit lös alls idag så imorrn blir en extra dag hemma ifall att något skulle hända. På fredag MÅSTE han gå för jag MÅSTE till jobbet, det är planeringsdag för min del och jag jobbar 8-17! Det ska planeras och skrivas och utbildas och massa mer under en ynka dag så min lilla hjärna lär ju gå på högvarv när jag kommer hem!!
Nu ikväll har vi ätit nybakade scones med te och kaffe! MMM så mumsigt det var! Men vad mätt man blir!! HUJA!
Nu ska Rasmus få en puss för han ska åka till jobbet!
PUSS!

EXAKT 1 mån kvar till JULAFTON!

MM calzone och bea sås till middag och nu hallonbåtar!! =)
Ska vara hemma med mulle imorrn för hans mage är forfarande inte bra,han är jätte lös=( Men han är som vanligt i övrigt så vi ska upp och storhandla på em tänkte vi! Skönt att ha det gjort mitt i veckan!

Nu ska jag se på när Phoebe föder barn!
PUZZ

aaalluuuu?

Jag har precis smällt i mig två smörgåsar med kaviar och leverpastej på och druckit en varm kopp söderte i min fina Kitty mugg! NAJJS!
Var lite frusen men efter en dusch och det ovan så är jag varm istället och strumporna har åkt av! =)
Idag var det jobb på listan som vanligt en vardag, jag hade mer ångest än vad jag behövt för denna måndag. Man blir ju lite "av" av att vara hemma i några dagar men det gick bra som sagt!
Kom hem strax innan fem och slog mig ner vid matbordet och åt köttbullar, korv och makaroner som Rasmus lagat.
Det gick i, är så less på just pasta och korv, pasta och köttbullar. FAN man är så låst på ideér när det gäller vardagsmat, det är ju inte direkt så jag ställer mig och lagar lasagne kl 5 på kvällen efter en lååång arbetsdag! Och den enda mat som Rasmus kan och vill laga är just det. Nej,han kan mer men han tror inte det! Han lagar mat ganska så ofta men jag ser oftast till att göra matlådor som bara är att värma på snabbt, eller färdig mat, typ sån där köttfärssås i burk och PASTA =) Sånt ser jag till att köpa hem åt han så det inte ska vara så svår lagat! =) Liam äter så det sprutar ut öronen på han så jag tänkter inte klaga! =)
AJA nu ska jag fixa en grej åt Rasmus sen ska jag läsa vidare på min grymt spännande bok, SÅLD heter den och den handlar om något så hemskt som HUMAN TRAFFICKING. Baserad på en sann händelse dessutom.
Imorrn kommer Pilla förbi med en massa massa kläder till Liam och sen ska vi äta popcorn och se på DH =)
Sov gott min vän, puss!

godkväll!

Sitter äntligen i soffan med en kopp kaffe och lite pepparkakor efter en låång dag!
Morgonen var lugn,Liam somnade OTROLIGT om imorse och sov från halv sex till halv åtta! TACK! Han förstod nog när jag sa till honom: sov nu älskling mamma behöver vila lite till, snälla? =)
På em var vi på fika hemma hos Liams faster och kusiner och firade gubben Nicklas som fyller 31 imorrn! Vi åt glass, jag och Liam åt nog mest tror jag, min mage digga inte riktigt det som att det inte var laktosfritt men Liam älsklingen åt bara för att han fick äta, för det var inte ägg i den! oj vad han njöt! =)
Imorrn e det mån igen,pustar och fräser! SNART ÄR DET JUL OCH DÅ ÄR JAG LEDIG!
Jag vill ha snö,för då blir det ljusare och då blir jag gladare! Är så jävla trist ute nu! Man åker till jobbet när det är mörkt och man åker hem när det är mörkt!
Filmen vi såg igår var grym! Det bästa är att jag kan säga det helt ärligt också för jag somnade inte! hihi=)
Klarar inte av att påbörja en film eller serie längre för jag tokdäckar! Min favvo serie, desperete housewifes, har jag missat två avsnitt efter varandra av för att jag somnat! SÅÅ IRRI! Tur jag har min bff som kan uppdatera mig! ;)
Nej, nu ska jag snyta min täppta näsa och sen se på LA INK och kanske måla badrum?:s
PUSS

illa,jag mår illaaaaa!!

Ingen bättring alls med det här med illamåendet! Varje morgon och ibland hela dagar mår jag illa! Åksjuketabletterna hjälper inte heller denna gång, eller jo om jag tar dom tidigt på morgonen så kan dom hjälpa! Men oftast blir jag så deppig när jag vaknar illamående så då inbillar jag mig att inget hjälper heller så jag får väl skylla mig själv och sluta tycka synd om mig själv helt enkelt!
Ikväll kl 9 ska vi se på en film som heter Eagle Eye, den verkar bra av det lilla man läst så hoppas på det!
Nu ska jag äta lite chips och lite cheeze balls som min karl köpt! HAN var sugen tro det eller ej men det händer ibland!! =)

PUZZ O KRAM

You´re my heart...


ÄLSKADE SON VAD JAG ÄLSKAR DIG!
DU ÄR MITT VILDDJUR UTAN ÖRON MEN TROTS DET ÄR DU PERFEKT!! ♥

inskrivning! =)

Är helt uppsvälld och mätt! Vi har fikat nyss, med pepparkakor o kaffe o vindruvor!
Tänkte att jag köper vindruvor och knaprar på ist för massa godis och chips så vi får se hur länge den nyttiga ideén stannar!=)
Var på inskrivning på MVC idag!
Gick igenom alla hälsofrågor o vägde mig och tog alla värden, jag har redan gått upp 2 kilo och allt såg bra ut!
UL på KS sker någongång i feb men jag ska få tjuvkika hos en läkare på mvc nu den 3dec redan!
Nästa möte hos bm är efter det riktiga ultraljudet på ks och det är ju forever dit så då bestämde vi att ta ett tidigare, dels för att jag sa att jag vill se om det lever något där inne, och dels för att bara få se på den lilla puffen där inne =)

Galet seg dag på jobbet idag faktiskt, hela dagis stugan ska ju renoveras, det ska läggas nya golv och det ska bli nya kök på varje avd!
Dom har börjat på min avd och vi är nu tsm me en annan småbarnsavd!
Det går bra men vi har inte kunnat gå ut på hela veckan för dom lägger nytt i hallarna nu! SUCK!
Snart över... snaaaaart!

Snart ska jag gå upp och bada, Rasmus är en pärla som tappar upp ett bad åt mig! ♥
Han säger att det är en lillebror i magen förresten! Han är vekrligen döds säker oxå!
Men fråga mig och jag svarar samma faktiskt! Mår precis som jag gjorde med L och jag har bara den magkänslan på något sätt.. Vi får låta tiden utvisa! Jag kanske rentav drömmer en sanndröm som jag gjorde med L, jag drömde om flygande snoppar!! HAHAH!! =)
Nu:BADA!!! =)


på order av kuzz

hej hopp gummisnopp!


vet ni vaa?? =)
jag har en hemligheeeeet!
neej,ingen hemlis längre faktiskt, alla på jobbet vet nu och dom flesta i min närhet vet oxå.
Liam ska bli storebror! =)
JAAAAA!
Vi valde att berätta för alla just för att slippa berätta tråkiga nyheter sen om det skulle gå illa! och sen självklart för att jag är så jävla ivrig och aldrig kan hålla käften!
så om puffen stannar där inne så är han färdig jäst i juli någon gång! Liam kommer alltså vara runt 2 år! PERFEKT ålderskillnad om du frågar mig!
ÅÅÅÅÅ vad jag är glad och jag hoppas innerligt att allt går bra! ska bli så jävla kul och häftigt att få återuppleva allting!! =)
Har slutat röka "IGEN" och mår grymt illa på morgonen! Allt stinker skit, som kaffe tex och jag har en smak av avgaser i munnen! NAJJS! =)

Igår var vi på 1 års kalas hos Liams kusin Sixten! 6-10 in english som brorsan säger=)
Det var så kul! Min farmor och farfar var där och alla små kusinerna och Lottas föräldrar som vi aldrig träffat fick vi nu bekanta oss med! Brorsan är riktigt skillad och ska ha och fick massor av beröm för han stog i bakartaget och gjorde både pizza och nybakat bröd när vi kom och det var lord gott! Tårtan var laktosfri för han Thomas tål inte heller mjölk, så jag var skitglad och passade på att ta en lite större bit! =)
Allt var riktigt lyckat och ungarna hade skitkul med varann!
Farmar och farfar var helt sentimentala och bara myste av att se små killarna tsm=) MYYYS!♥
Idag var en lång dag! Kom hem halv åtta ikväll,möte på jobbet. Möte på torsdag igen och då slutar vi halv åtta!
Sen på måndag tror jag att vi har utbildning och då slutar vi 8! Nej men det är lugnt.jag behöver aldrig vara hemma! *morrar lite*

Beställde ny mobil och nytt modem i fredags! Ett svart modem och en grå mobil, en Sony Ericsson w995 tror jag den heter, grym musik mobil och bra kamera, 8.1 mp! SWEET!

Nu ska jag gå upp och dra täcket över huvudet! NATTI! =)

nödigt

Är jättetrött! Ska sova nu så jag pallar med morgondagen. Jag öppnar och det innebär en alarm tid kl 5! Sen är jag inte hemma förrens kl 7 på kvällen!  Tuff dag imorrn alltså, hoppas jag slipper huvud banket!!
Nödvändig update vaaah? ;p

PUZZ PUZZ

Däckad!

Huvudvärk idag! Har druckit typ 5 koppar kaffe redan men det hjälper inte!
Igår efter Ullared somnade jag som ett litet barn! Det roliga var att jag låg på mage snett framför datorn och hade händerna på tangentbordet men ändå däckade jag och vaknade upp strax innan 10! SHIT,FAN jag skulle ju duscha! Skirker jag inombords.. Jag gick ut och tog en cigg och ringde älsk, vi kom fram till att han skulle komma hem tidigare på morronen så jag kunde få duscha i lugn o ro! Det var skönt!!


Ne, snart har jag rast och då ska det rökas! PUZZ


cocacola och toast!

Rummet blev skitsnyggt!! Nu har jag second thoughts about  det där med att inte flytta in han i det rummet..=)
Just nu gör min gubbe en toast till mig för jag är sååå jävla hungrig!!
Orkar inte göra det själv för jag är helt slut,hängig typ och är varm och kall och hej och hå!!
Liam hostar så det skär i mitt hjärta!!
Jävla falska krupp! Fortsätter det lika illa imorrn ska jag boka en läkartid snabbt! Kanske inte "bara" är krupp lixom.. Lilla fisen vad jag tycker synd om dig! Hoppas du kan sova inatt utan hosta! ♥

Snart Ullared! =)
PUZZ

P.S Är hjärntvättad! En pojke på jobbet älskar mig och säger ELIIIILLL hundra ggr i minuten varje timme hela dagarna låååååånga och då överdriver jag verkligen inte!! Men han är så go och söt så det gör inget! Han pratar om mig hemma till och med ;) D:S

LALALAAAA

E re nån annan än jag som ska se premiären för Ullared ikväll eller?
Jag och Sissi, och Emma har jag för mig? =p Har redan bokat en trip dit nästa år! Det ska bli så jävla sweet!!
Den 28e är det PARTY!!!!! Me längtar a lot!!!

Imorse började jag kl 10! NAJJS! Stänger iofs men va fan det gör inget!! ;)
Just nu där hemma håller några tapet killar på och tapetserar i vårat extrarum/skötrum/allt i allo rum! Det blir blåa ljusa tapeter med blåa prickar i! Jättefint!
Varför det just blev blått var ju för att vi tänkte att Liam skulle bo där inne sen när det är klart men nu har han ju bosatt sig bra i sitt rum han sover i nu och jag vill lixom inte störa hans extremt "djupa sömn" på nätterna!! =) Ungen vaknar ju typ 2-3 ggr per natt och vill bara bli omstoppad, men så länge det är så lätt så tänker jag inte klaga även fastän man blir trött såklart!
Byter vi rum så lovar jag er att allt börjar om igen med dålig sömn, seperationsångest och orolig, otrygg så det hoppar vi över helt enkelt!
Nej,nu ska jag kolla till mailen..
PUZZ
PUZZ
PUZZ

HALLOWEEN!!

Igår var det Halloween då och dörrklockan ringde i ett! Äntligen fick jag vara en sån där snäll granne som delar ut godis till alla fina eller eg (fula) barn! Jag har alltid velat det i alla år runt påsk och halloween och haft ångest över att bo i lägenhet för då är det ingen som ens knackar på =(
Men i år var det ändring på det och jag delade glatt ut godis, tog typ helt fulla nävar och bara tryckte ner i deras korgar el dylikt! =) Rasmus var bäst för han öppnade dörren och skrämde ungarna i sin scream mask!! MOHAHAHA!! En uinge sa: Den är läskig den där! HIHI=)

Är så jävla seg på update men jag har lixom ingen inspiration direkt.. Nya bilder på snuffis kommer nu och senare en på min underbara älskade snygga vackra tattoo!!! Så jävla ONT det gjorde men det var värt det! Tack CISSI för ditt tålamod att sitta där med mig! =)

Nu: BILDER:


älskar er!


skruttisen


älsklingen kortklippt =)


KAN SJÄLV!!


Idag på em kom Sis och jimmy och Seb hit och vi såg på fotbollen, AIK-IFK, 2-1 till AIK, grattis! Rasmus skrek så mkt så seb blev rädd och ledsen, lilla plutte!
Vi åt tacos, (vi tog in köksbordet till v-rummet för vi kunde ju inte avbryta matchen) =) och det var riktigt gott! Men Liam den knäppisen behagade inte äta utan skulle slänga ner allt på golvet. Liam och Sebbe leker så fint (när liam väl är snäll och inte slåss eller drar i hår) och sebbe följer efter liam och liam har skitkul och springer sick sack typ, dom leker titut och kör med bilen, liam körde runt seb i den! =) Sis filmade har ja bestämt för mig? ;P
Efterätt blev brownies o kaffe o julmust! MUMS sis!! =)
Imorrn jobb, börjar kl 10 iaf! SKÖNT!

Nu, en bild på tattoon:


LOVE IT!! =)


Nu är jag skittrött så ska lägga mig!
PUZZ PUZZ

RSS 2.0