fy

Måste betala dessa jävla räkningar nu!
Jag som bara ville skriva ner dagens händelser och helgens bravader, men nej, det får vänta tills jag har tid att skriva mer. Imorrn kanske? För ikväll är det ju desperata hemmafruar =)

Adios!


BLÅST!

Blåst jag är!
Pratar med Sis och påpekar att jag kommenterat ett inlägg i hennes blogg,hon påstår detsamma.
Jag går in för att titta men ser inte en enda jävla kommentar,då säger min vän att jag måste godkänna alla kommentarer innan dom publiceras! SHIT vad seg jag är! Hade ju hur många kommentarer som helst som bara väntade på att bli godkända! =) JA,MIN NATURLIGA HÅRFÄRG ÄR BLOND!






Var bara tvungen att dela med mig av denna bild! Älskar dig min sumo groda! ♥

Ingen tattoo för mig!

Helgen har varit bra,syrran m familj var här. Fick träffa Ibbe,åå så söt han är lilla killen! Han hade blivit så stor,hade fått mkt mer hår nu och har mörka fina blåa ögon =)
Jag mös med Ibbe i min famn och han somnade,så jäkla mysigt!
Åt hos mamma på lördagen,vi fick lax och sill till förrätt och sen köttfärspaj,så gott! =)
Ali var superallergisk och dom åkte hem på kvällen,lite tråkigt men jag förstår ju han,vet precis hur han måste ha mått stackarn!
Vi har sagt att det inte ska ta lång tid tills vi ses igen,då ska vi åka till dom,blir lättast så!
Saknar er redan!!!


Igår var jag hos läkarn för att ta bort en talgkörtel som jag haft på axeln, aj aj så ont. Bedövnings sprutorna var så mkt pain! Sen kände jag ingenting,förutom en sån där hemskt obehaglig känsla av att någon gräver i min hud.
Det var ju ingen liten körtel som hade bildats heller,den var stor som ett plommon och gick ändå ner till muskelhinnan. Fick sy i tre lager så sammanlagt är det 12 eller 13 stygn. Herregud,hade jag vetat att den var så stor hade jag aldrig haft modet att gå dit ens! Men nu är den borta! Det negativa med det hela är att jag inte får tatuera mig på lör! FAN FAN FAN! Ny tid den 1 juni,mitt i sommarn,lyckat!

Idag ska vi iväg och shoppa till kalaset på lör,så nu sitter jag bara här i soffan och väntar på att Rasmus ska komma upp,Liam sover oxå.. Brukar alltid duscha vid den här tiden men jag kan inte det nu,måste hålla såret torrt i två dagar. Jag tänker duscha ändå, Rasmus får plasta in mig helt enkelt :p


Just det,på nyheterna säger dom att det fötts björnungar på skansen men att dom kanske måste avlivas pga platsbrits! Men va fan,varför kastrerar dom inte björnhonorna ist? Plågeri för fan!




en vanlig torsdag

Idag har varit en seg dag...
Liam har varit en gnällfis och ingenting har passat.
Vet inte om det är fler tänder på gång eller om han har ont i magen för han "stånkar" emellanåt. Stackars liten! Om han ändå kunde peka eller prata och säga vad som bekymrar honom!

Vi har städat ur och rensat klädkammaren så nu ser man faktiskt golvet =)
Mycket skit hade vi samlat på oss, fick Rasmus att slänga några tröjor och massa annat fick flytta ut i förrådet.
Det är fan rena rama Tetris bygget ute i förrådet,man kan typ stå två pers därinne (när det är tomt alltså) och vi äger ju grejer för minst två familjer så nog fasiken är det trångt.
Sånt pillgöra är Rasmus jobb och han är ett riktigt proffs på tetris! =)

Jag har tvättat och hängt tvätt! Så jäkla drygt att hänga tvätt! Speciellt när man har en buse som drar ner allt =)
Bad dom högre makterna om en tumlare idag men det har inte kommit ner någon ännu! Hallåå??

Liam släpper taget om möblerna mer och mer nu och står i flera sekunder helt själv och balanserar innan han slänger sig ner på golvet, riktigt kul att titta på hans uppvisning! Han är 10 månader gammal nu. Blir så rörd och djup när jag tänker på hur snabbt tiden går. Snart är det höst och då är det dags att jobba! Shit pommes frites! Undrar så över hur vardagen kommer se ut då? Med väckning,frukost,jag ska fixa mig,lämna på dagis,passa tiden så jag hinner med tåget,Rasmus kommer ju hämta på dagis,hem och laga middag och sen bada barnet,jag ska duscha,han ska ha välling sen sova.. Sen vill man ju ha lite tid för varann oxå,herregud jag kommer väl somna framför spisen =)
Det blir nog bra till slut,man kommer ju in i rutiner lätt! Spännande ska det bli iaf!

Imorgon kommer min lilla systerson Ibbe på besök!
Det ska bli så kul att få träffa honom igen!
Såg han idag på camen,han har blivit så stor och tjock =)
Ååh, vad jag längtar!

utforskar naturens godheter!

I tisdags gungade Liam för första gången!
Eller nej,andra,men den här gången tyckte han det var skitkul!!
Här är sötnosen! Han sprattlade som en liten groda med benen! =)



Sen satte vi oss ner på gräset och där fanns det kottar och pinnar och allt skulle ju in i munnen!


Det var ju så mumsigt och häftigt att få leka utomhus!


Kärleken är oslagbar!

Jag är så glad och så lyckligt lottad som har dig, Rasmus ,i mitt liv.
Att du älskar mig för den jag är och att du orkar stå ut med mig och mitt inte allt för okända humör och temperament!
Du är min bästa vän och du känner mig som ingen annan.
Du gav mig den vackraste och finaste present någon kan få!
Tillsammans skapade vi våran son,våran underbara Liam som utstrålar glädje och kärlek och som är en helt egen liten individ som vi älskar så mycket så att inga ord räcker till!

Jag älskar er och det kommer ingen nånsin kunna ta ifrån mig!

Tack för att ni finns!

Tid för förändring!

Nu äntligen har vi gjort om i v-rummet!
Ny soffa,en med divan.
Samt fondvägg och ny tv.






Vill köpa nytt soffbord oxå,ett runt tror jag,så man slipper alla vassa kanter och dessa fula hörnskydd!
En ny tv bänk i piano lackat vinröd skulle vara snyggt,hojta till om ni ser ett sådant!
Så nu är vårat vardagsum fräscht och snyggt,kände verkligen för en förändring då resten av lägenheten är så ny lixom.
Tack älskling för surprisen med fondväggen! Är super nöjd! =)
Bild på soffan kommer!

Kryssning

Har varit på kryssning med Pilla, 107.5 kryssningen den 21mars. Ritkigt kul och shit vad vi dansa Pilla!!
Hahah,hoppas inte det kommer upp skitfula bilder på oss på hemsidan!
Nee,men kryssningen var hel lyckad,god mat, mkt folk,fin båt, bra musik, E.M.D, Danny och Velvet spela ju live,riktigt bra!
Var ju baraa tvungen att klämma lite när Danny for förbi som en blixt genom publiken efter konserten,han är ju lite söt =)



Men däremot var inte dj`s lika bra, det blev mkt house och club musik och visst det är helt OK att lyssna på men mkt svårare att dansa till,jag ville ha mer "hard base" lixom! Hahha,ne, men överlag är vi nöjda!

Hade skitsvårt att sova dock,jag hade en rumskamrat som snarka som tio vuxna karlar,väggarna vibrera säkert! Helvete Pilla,sök hjälp! HAHAHA

Vakna på morgonen av att ungar sprang ute i hallen och jag satte mig upp som en zombie tänkandes "Ja,Liam,mamma kommer" sen ba, nee just det, jag är på en båt, sov. =)

Ingen vidare sovmorgon,var uppe innan tolv tack vare att kaptenen skrek ut i högtalarna LUNCHBUFFÉ KL 12.00 TA PLATS! HAHAH,
Jag direkt:Pilla e du vaken,jag är hungrig! Upp och duscha och fixa sig,lagom bakis men tacka fan för bakismedel och alvedon, upp med håret och en fräsch mysig munkjacka och sen på med solglajjerna!
 Hahah,jag gick med dom inne hela dan,folk glodde kan jag säga. Men men,riktigt skönt att slippa alla lampor i nyllet ,kan gömma sig bra bakom mina stooora brills.
Var så skönt dan efter att man fick röka inne,satt inne på Cigar Club med mitt kaffe och tände cigg efter cigg, dumle käka vi oxå... =)
Fick brutal hemlängtan typ tre timmar innan vi kom fram i hamn, ringde Rasmus i hopp om att få höra min lilla älsklings skrutt i bakgrunden men han var inte hemma,han var hos farmor och farfar ,så att Rasmus kunde överraska mig med fondväggen men jag är så nyfiken så fick ur han det tillslut så det blev ingen surprise tyvärr! Galet nyfiken fan! ;)



välkommen till världen Ibrahim!

Jag har bliviti moster!
Den 13mars kom en liten IBRAHIM ut på 3.8kg och 52cm lång!



♥ Grattis syrran och Ali,han är jättefin och jättelik mor sin! =) ♥

RSS 2.0